Bloemen en planten

Bloemen en planten

Bloemen en planten

Bloemenzaak.nl

Prachtige lange witte rozen. Vanaf 10 tot 100 stuks leverbaar.

EUR 2.50

Wie denkt dat witte bloemen saai zijn, heeft het mis. Deze combinatie van de mooiste witte bloemen, laat zien dat een wit boeket ook prachtig kan zijn. Wie verras jij? Excl. vaas.

EUR 24.95

Een blik op dit boeket zorgt gelijk voor een stralende dag! Of het buiten nu regent of de zon schijnt, dit boeket zorgt dat iedere dag stralend is. Wie verras jij? Excl. vaas.

EUR 19.95

Een mooie groene plant is altijd leuk om te geven. De groene plant wordt geleverd in bijpassende pot. Zowel plant als pot kunnen variëren van de afbeelding.

EUR 19.95

Boeketcadeau.nl

Afgebeeld: Kerststuk rood - groen met Bloemendal rode wijn.

EUR 29.95

De inhoud van het boeket kan iets anders zijn dan op de foto in verband met de voorraad van de bloemen en is sterk afhankelijk van het land waar de bloemen bezorgd worden. Bloemen voor het buitenland worden verzorgd door bloemisten in het buitenland. -klik op de foto voor een vergroting. afbeelding: maat large

EUR 70.00

Dit mooie speelse boeket bestaande uit twee soorten eustoma's in het wit en roze geeft een veldachtig geheel. Afgebeeld maat: Boeket roze - wit Large De inhoud van het boeket kan iets anders zijn dan op de foto in verband met de voorraad van de bloemen. Klik op de foto voor een vergroting !

EUR 22.95

Debloemist.nl

Florient.nl

Uitgesproken kleuren, je waant je in de Colombiaanse zon. Een mooi combinatie van onder andere Blauwe Agapanthus, Zijdebloem. Lelie en rozen.

EUR 24.95

Een prachtig boeket wat klasse, rust en stijl uitstraalt. De combinatie van wit- en groentinten zorgen voor een boeket wat past bij iedere gelegenheid. Verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. Voor deze boeketten geldt dat voor een volgende dag levering ze voor 17:00 uur dienen te worden besteld.

EUR 19.95

Eén van de meest indrukwekkende bloemen van het seizoen is natuurlijk de zonnebloem. Dit boeket laat de zon in je huis schijnen!

EUR 22.95

De orchidee staat geweldig in ieder interieur! De plant bestaat uit maar liefst 4 takken, waardoor volle, rijke bloei gegarandeerd is. Wordt geleverd inclusief speciale orchidee pot, zodat lucht bij de wortels kan komen.

EUR 34.95

Bloembollenkopen.nl

Surprose.nl

Onze vaas voor middelgrote boeketten Een stijlvolle bloemenvaas uit gebogen kristalglas, ideaal foor middelgrote boeketten. Door de glazen voet van de vaas, ziet de vaas er erg elegant uit. * Materiaal: glas * Diameter:  * Hoogte:

EUR 15.00

Onze vaas voor middelgrote boeketten Een moderne bloemenvaas van hoogwaardig kristalglas, geschikt voor middelgrote boeketten. * Materiaal: glas * Diameter: 8 cm * Hoogte: 30 cm

EUR 15.00

Bekijk de laatste nieuwe updates en links van de meest bezochte websites van Nederland.