Entertainment

Entertainment

Entertainment

Voetbalticketxpert.nl

Musement NL

Milaan speelde een belangrijke rol in het leven van twee van de belangrijkste sleutelfiguren uit de Renaissance: Leonardo da Vinci en Donato Bramante. Deze (beiden veelzijdige en vooral geniale) kunstenaars werkten hier zij aan zij, hoewel ze nooit rechtstreeks hebben samengewerkt, en hun beste meesterwerken zijn vandaag de dag bezichtigen op deze fascinerende rondleiding.Gedurende een 2 uur durende rondrit krijg je onder andere het Castello Sforzesco, De Santa Maria delle Grazie kerk, de tuin van Leonardo en het Leonardo-monument te zien.

EUR 70.00

Retiro park is een plek waar inwoners van Madrid elkaar ontmoeten, een praatje maken en lekker genieten van de zon. Het is ook een populaire locatie voor hardlopers, skaters en yogi's. Als je dit iconische park van Madrid op een sociale en actieve manier wilt ontdekken en net als de lokale bevolking wilt ervaren sluit je dan bij deze bike tour!Tijdens de tour leer je op een leuke manier alles over de geschiedenis van El Retiro. Je gaat op de fiets naar het park en er staan verschillende activiteiten en challenges op het programma. Een leuke buitenactiviteit waarbij je kunt genieten van de zon en met de andere mensen in je groep een groepsgevoel ontwikkelt.Puzzels oplossen, gezelligheid en teamspirit zijn de kernwoorden van deze tour. Aan het einde van de experience heeft het Retiro park voor jou geen geheimen meer! Deze tour is ideaal voor gezinnen met kinderen, studenten, of volwassenen onderling die plezier hebben in uitdagingen en graag wat willen leren.

EUR 35.00

Slagharen.com

Of je nu komt met de camper, caravan, tent of vouwwagen, onze camping biedt ruime plaatsen en beschikt over gratis sanitaire voorzieningen. Dus zet jouw kampeermiddel op onze camping en slaap als een echte cowboy onder de sterren.

EUR 910.00

Op zoek naar een weekend vol Wild West avonturen? Ontdek de ruim 30 attracties, 10 glijbanen in Aqua Mexicana, Sunny Beach én onze shows! Kortom, genoeg avonturen voor een heel weekend!

EUR 245.00

Blijf van maandag tot vrijdag logeren en stap vanuit je woonkamer zo in de achtbaan of in het reuzenrad.

EUR 185.00

Wil jij heerlijk tot rust komen en genieten van het attractiepark en de omgeving? Kom dan op een maandag en blijf de hele week.

EUR 375.00

Bekijk de laatste nieuwe updates en links van de meest bezochte websites van Nederland.