Entertainment

Entertainment

Voetbalticketxpert.nl

Musement NL

Ga op een meeslepend, zintuiglijk avontuur om de culturen en beschavingen van wijn te ontdekken. In een open tentoonstellingsruimte van meer dan 3.000 m² nodigen bijna twintig verschillende themagebieden u uit om een ontdekkingsreis te maken en te genieten van een unieke ervaring waarbij u de vele en gevarieerde facetten van wijn in tijd en ruimte verkent. Een bezoek aan de permanente tour omvat ook de reisgenoot, een gratis, innovatief hulpmiddel dat beschikbaar is in acht talen en toegang tot La Cité du Vin's Belvedere, waar je een 360 ° uitzicht over Bordeaux zult ontdekken terwijl je een glas wereldwijn proeft (50 ml ).

EUR 20.00

Sla de wachtrij over met deze skip-the-line tickets waarmee je toegang krijgt tot de topattracties van het Vaticaan! Tijdens een 2,5 uur durende rondleiding ga je de indrukwekkende Vaticaanse Musea én de Sixtijnse Kapel. Ook zie je kunstwerken van oude meesters zoals Michelangelo en Rafaël en bezoek je het Pio-Clementino Museum, de binnenplaats van Belvedere en nog veel meer.De rondleiding begint bij de Vaticaanse Musea. Je gids brengt de kunstwerken tot leven op de binnenplaats van de 'dennenappel', de Kaartengalerij, de Wandtapijtengalerij en de Kandelarengalerij. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over de levens van de kunstenaars die verantwoordelijk zijn voor deze kunstwerken en hun intrigerende geschiedenis.Vervolgens bezoek je de schitterende Sixtijnse Kapel. Neem de tijd in deze wereldberoemde ruimte om de details goed te bekijken; zo zul je zien dat Michelangelo een zelfportret heeft toegevoegd waarin hij levend gevild is. Nadat je hebt geleerd hoe een fresco gemaakt werd en begrijpt hoe uitzonderlijk moeilijk en vermoeiend dit is geweest, zal de kapel nog veel meer indruk op je maken.

EUR 55.00

Slagharen.com

Op zoek naar een weekend vol Wild West avonturen? Ontdek de ruim 30 attracties, 10 glijbanen in Aqua Mexicana, Sunny Beach én onze shows! Kortom, genoeg avonturen voor een heel weekend!

EUR 239.00

Of je nu komt met de camper, caravan, tent of vouwwagen, onze camping biedt ruime plaatsen en beschikt over gratis sanitaire voorzieningen. Dus zet jouw kampeermiddel op onze camping en slaap als een echte cowboy onder de sterren.

EUR 196.00

Blijf van maandag tot vrijdag logeren en stap vanuit je woonkamer zo in de achtbaan of in het reuzenrad.

EUR 179.00

Wil jij heerlijk tot rust komen en genieten van het attractiepark en de omgeving? Kom dan op een maandag en blijf de hele week.

EUR 365.00

Bekijk de laatste nieuwe updates en links van de meest bezochte websites van Nederland.